Суспільство
15 вересня 2017
69-річний мешканець Львівщини переправляв українок за кордон для сексуальної експлуатації
Чоловік вербував жінок, приваблюючи високими доходами.
news-image

У пункті пропуску «Шегині» було затримано 69-річного мешканця м. Стрия, Львівської області, при спробі переміщення через державний кордон України двох молодих жінок з метою подальшої сексуальної експлуатації у Федеративній республіці Німеччина, передає «Є!» із посиланням на поліцію Львівської області.

"Встановлено, що правопорушник підшукував молодих жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі, вербував їх, приваблюючи високими доходами за роботу у сфері надання сексуальних послуг у ФРН.

Також стало відомо, що затриманий особисто займався виготовленням закордонних біометричних паспортів потерпілим, оплачував їх вартість, а також взяв на себе витрати пов’язані з переміщенням дівчат закордон", - повідомили у поліції.

Молоді жінки з Дніпропетровської та Харківської областей, віком 22 та 26-ти років, перебувають у складних життєвих обставинах, мають на утриманні малолітніх дітей.

Чоловік затриманий, йому повідомилено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України.

На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному, тривають слідчі дії.

Читайте також: У Києві під час заправки холодильника фреоном стався вибух