Війна
17 вересня 2017
За минулу добу на території зони АТО терористи 35 разів порушили перемир’я
Факти застосування противником гранатометів зафіксовані біля Богданівки, Водяного, Старогнатівки.
news-image
Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась, проте залишалась контрольованою українською армією.
Інформує «Є!», з посиланням на ukrinform.ua.

Як повідомляє прес-центр АТО, після 18 години російські окупанти активізували обстріли наших позицій, поодиноко використовуючи при цьому міномети різних калібрів.

“Так, ввечері бойовики тричі з міномету калібру 82 міліметри, гранатометів, стрілецької зброї били по наших захисниках у районі Авдіївської промзони. Також на Донецькому напрямку під ворожий обстріл потрапили укріплення сил АТО біля Майорська та Пісків”, - йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку з 82-міліметрових мінометів ворог відкривав вогонь на підступах до Широкиного та Павлополя. А факти застосування противником гранатометів зафіксовані біля Богданівки, Водяного, Старогнатівки.

Неспокійно було і на Луганському напрямку. Тут ввечері і вночі бойовики тричі били з мінометів різних калібрів по наших укріпленнях на околицях Кримського. Міномети калібру 120 та 82 міліметри окупанти застосовували і біля Новотошківського.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 35 разів порушили перемир’я. В ході майже половини обстрілів наших позицій сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед українських військових немає.

Читайте також: У КНДР пообіцяли «втопити» Японію, а США перетворити на «прах та темряву»