Суспільство
19 вересня 2017
У Маріуполі маленькі діти через вікно просили поїсти
Матір залишила 3-річного сина й 4-річну доньку та пішла "по справах".
news-image

У Маріуполі поліцейські виявили маленьких дітей, які через вікно просили поїсти, передає «Є!» із посиланням на поліцію Донеччини.

Повідомлення про малечу, яка просить перехожих нагодувати їх, надійшло на лінію "102" від жителів Маріуполя. Поліцейські на підвіконні одного з приватних будинків виявили 3-річного хлопчика та 4-річну дівчинку.

"Будинок був зачинений, проте навіть через вікно правоохоронці бачили, що діти недоглянуті, брудні та роздягнуті. У цей час з’явилася і 28-річна матір діток. Жінка пояснила, що вийшла до магазину, а дорогою зайшла в гості до знайомих. У гостях не слідкувала за часом.

Коли ж правоохоронці потрапили до будинку, то виявили, діти мешкають в ненормальних умовах. Скрізь брудно, речі розкидан", - повідомили поліцейські.

Раніше господиня перебувала на обліку в соціальних службах, проте характеризувалася позитивно, її навіть ставили в приклад іншим. Які причини привели до ситуації, в якій її діти опинилися зараз, - ще належить з'ясувати.

Малечу тимчасово направили до центру опіки. З їхньою мамою проведена профілактична бесіда, щодо неї складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей".

Правоохоронці триматимуть на контролі цю родину.

Читайте також: У Києві п'яний іноземець катався у таксі, телефонував у поліцію та погрожував влаштувати вибух