Події
19 вересня 2017
Поліцейські вчергове видворили з України «злодія в законі» «Тенго Гальського»
Злочинець перетнув державний кордон України поза пунктом пропуску з боку Російської Федерації.
news-image

Відомого у кримінальному світі Тенгіза Чараю або «Тенго Гальського» сьогодні видворили за межі нашої країни співробітники Управління карного розшуку поліції Київської області. На наступні 5 років йому заборонено в'їзд в Україну. Про це повідомили у прес-службі  поліції Київської області, передає «Є!»

35-річного кримінального мігранта з Грузії затримали оперативники 29 серпня, у столиці, куди він вкотре нелегально прибув для перерозподілу сфер впливу в злочинному середовищі.

Зазначається, що він перетнув державний кордон України поза пунктом пропуску Державної прикордонної служби з боку Російської Федерації, підробивши документи.

"У 2014 році раніше судимого кримінального авторитета «коронували» у м. Санкт-Петербург Російської Федерації. Його злочинна діяльність має транснаціональний характер, а перебування на території нашої держави становить загрозу безпеці громадян.

Поліцейські звернулися до Держаної міграційної служби України з клопотанням і сьогодні, за рішенням суду, громадянина Грузії примусово видворили", - йдеться в повідомленні поліції.

 

Читайте також: На Хмельниччині впав літак