Події
21 вересня 2017
Луценко представив нового військового прокурора сил АТО
Він охарактеризував новопризначеного прокурора як дієвого та активного керівника.
news-image

У четвер, 21 вересня, у Краматорську генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Військової прокуратури сил АТО підполковника юстиції Олега Ціцака. Про це повідомляє прес-служба ГПУ. 

Інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

Так, Луценко охарактеризував новопризначеного прокурора як дієвого та активного керівника та висловив впевненість у його здатності правильно організувати роботу.

Також генпрокурор зазначив звернути увагу на прискорення реалізації Закону України "Про амністію у 2016 році" та завершити його виконання до кінця жовтня, а також доручив проконтролювати соціальні виплати військовослужбовцям, перевірити дотримання соціальних стандартів, гарантованих законом, для ветеранів, учасників бойових дій. 

Олег Цицак з 1995 року працював у Державній податковій інспекції; в органах судової влади: помічником голови обласного суду Закарпатського обласного суду, суддею Мукачівського міського суду, суддею Ужгородського міського суду; в Міністерстві України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 

З червня 2015 він обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України, з липня по серпень цього ж року тимчасово виконував обов'язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України, після цього був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

Читайте також: Луценко заявив, що 200 млн оточення Януковича найближчим часом перерахують у бюджет
Читайте також: Саакашвілі прокоментував залякування штрафом за «прорив» кордону