Події
23 вересня 2017
Вибухи на складі боєприпасів у Донецькій області: поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисний підпал
Навколо селища Новоянисоль Донецької області.
news-image

За фактом пожежі на полі поблизу населеного пункту Малоянисоль Нікольського району Донецької області, яка спричинила подальше загоряння і детонацію боєприпасів на складі однієї з військових частин Збройних сил України, відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "умисне знищення або пошкодження майна". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції області, передає «Є!».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 194 "умисне знищення або пошкодження майна" Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводиться під процесуальним керівництвом військової прокуратури області, – ідеться в повідомленні.

Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко заявив, що навколо населеного пункту ліквідовано шість осередків загоряння.

За останні 10 хвилин вибухів не зафіксовано. Населений пункт Новоянисоль Нікольського району Донецької області підключено до електропостачання, газ відключено, але в системі його вистачить до ранку. Створено штаб. Ліквідовано шість осередків загорання навколо населеного пункту, – написав він на своїй сторінці у Facebook.