Події
23 вересня 2017
На Київщині поліція викрила нарколабораторію з виготовлення амфетаміну
Загальна вартість вилучених наркотиків та прекурсорів перевищує 1,5 млн грн за цінами «чорного ринку».
news-image

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили у м.Васильків на Київщині нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну.

Як повідомляє прес-центр СБУ, правоохоронці встановили, що незаконне виробництво психотропів організували мешканці Василькова в орендованому дачному будинку, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

За інформацією спецслужби, лабораторія діяла півроку. Щотижня наркоділки виготовляли та збували майже 300 гр амфетаміну.

«Клієнтами зловмисників були дрібні наркодилери та відвідувачі місцевих розважальних закладів. Співробітники СБУ затримали чотирьох зловмисників у середмісті Василькова під час спроби збуту чергової партії психотропів», - йдеться у повідомленні.

 Під час проведення обшуків за місцями проживання наркоділків правоохоронці вилучили обладнання, прекурсори та хімічні речовини для виготовлення амфетаміну, майже 15 кілограм канабісу. Загальна вартість вилучених наркотиків та прекурсорів перевищує 1,5 млн грн за цінами «чорного ринку». Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Одному з організаторів вже оголошено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: В Києві поліція викрила мережу незаконних реабілітаційних центрів, де людей тримали у кайданах та колоки психотропні (фото, відео)