Світ
25 вересня 2017
«Київобленерго» розмістило некролог у зв'язку із загибеллю голови правління
Івана Поливяного вбили вчора у власному будинку.
news-image

На сайті ПрАТ «Київобленерго» з'явився некролог у зв'язку ііз загибеллю голови правління ПрАТ «Київобленерго» Івана Поливяного, передає «Є!»

"Його доля тісно і нерозривно пов'язана з енергетикою протягом довгих тридцять трьох років. Свій трудовий шлях в Товаристві, як Голова Правління, він розпочав у січні 2015 року. Він вклав значний внесок у роботу ПрАТ "Київобленерго", віддаючи всі свої сили не лише на розвиток Товариства, але й на підвищення добробуту трудового колективу, підходячи до кожної справи сумлінно і відповідально.

Безперечно, природні задатки, потяг до знань були відшліфовані титанічною працею, а далі - відповідальністю, вірністю обов'язку і багатьма, досі незбагненними, рисами характеру, що дозволяли Івану Олексійовичу, вже як Голові Правління, вирішувати, здавалося б, найважчі завдання.

Його ім'я назавжди вписане в історію нашого Товариства. Будучи неперевершеним керівником, фахівцем високої кваліфікації, принциповим, сміливим, він поєднав у собі талант мудрого організатора та порадника", - йдеться в повідомленні установи.

 Нагадаємо, 24 вересня, близько 20-ї години, у селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі особи напали на будинок голови правління ПрАТ «Київобленерго». Зловмисники нанесли тілесні ушкодження господарю і його дружині. Від отриманих травм чоловік помер.

На даний час вже встановлено, що група невідомих осіб проникла через паркан на подвір’я будинку потерпілого. Зловмисники напали на господаря, затягнули до будинку, де зв’язали чоловіка та його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де знаходиться сейф.

Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які знаходились на видному місці, зняли з жінки золоту каблучку, а господаря перетягнули до іншої кімнати. Там у подальшому його тіло без ознак життя знайшли поліцейські.

Після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та швидку допомогу.

Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що "всі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном".

З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей.

Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За даним фактом відкрито кримінальне провадження п.6 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Дочка колишнього воротаря збірної СРСР з хокею затримана за вбивство батька