Події
26 вересня 2017
Причиною масового отруєння у Львові стала бактерія сальмонели
Яким чином ця бактерія потрапила в рибу наразі не вдалось з’ясувати. Бактерії знайшли у шматку риби, яку взяли у сім'ї, де були хворі.
news-image

Масове отруєння рибою у Львові спричинила бактерія сальмонели. Про це кореспонденту УНН  повідомила головний епідеміолог Львівської області Наталія Тімко, інформує «Є!»

"Так, справді, масове отруєння рибою у Львові спричинила бактерія сальмонели. Яким чином ця бактерія потрапила в рибу наразі не вдалось з’ясувати. Бактерії знайшли у шматку риби, яку взяли у сім'ї, де були хворі", - повідомила Н.Тімко.

Епідеміолог також відзначила, що динаміка хворих є позитивною, всі йдуть на поправку.

Як повідомлялося, у прокуратурі встановили, що продавець риби, яка стала причиною масового отруєння, достовірно знаючи, що порушені правила та норми можуть призвести до тяжких наслідків, все ж розморожувала скумбрію та за допомогою спеціального обладнання у приміщенні власного гаража здійснювала гаряче копчення риби.

Нагадаємо, львівська прокуратура оголосила про підозру львів'янці, яка приготувала та продавала на одному із місцевих ринків рибу гарячого копчення, вживання якої спричинило масове харчове отруєння.

Читайте також:Кількість отруєних рибою у Львові знову зросла