Події
26 вересня 2017
Нардеп Береза жорстоко побив нападника на свій будинок
Береза відмовляється коментувати даний інцидент.
news-image

Уночі чоловік проник до будинку Берези нібито з метою підпалу домоволодіння.

Інформує «Є!», з посиланням на glavcom.ua.

У неділю, 24 вересня, у будинок народного депутата від «Народного фронту» Юрія Берези у селі Чумаки Дніпропетровської області намагався проникнути невідомий чоловік. Зловмисника затримали, наразі він знаходить у важкому стані.

Про це повідомили джерела INSIDER у місцевих правоохоронних органах.

Згідно з офіційною інформацією, 24.09.2017р. до чергової частини П'ятихатського ВП Жовтоводського ВП ГУНП в Дніпропетровській області поступило повідомлення, що близько першої години ночі відбулось проникнення з метою підпалу на територію домоволодіння за адресою: П'ятихатський район, с. Чумаки, вул. Шевченко, 1-а (власник депутат Верховної Ради Береза Ю.М.).

На місці події затримано чоловіка, особа якого встановлюється. Справа до ЄРДР внесена за статтею «тілесні пошкодження середньої тяжкості».

Разом з тим, за інформацією видання, чоловік 1980 року народження у важкому стані, у нього зламані 4 хребці, внутрішньочерепна гематома, що лишає йому примарні шанси вижити. Зараз чоловік у реанімації у Кривому Розі.

Крім того, джерела вважають, що травми завдані самим депутатом.

Береза відмовляється коментувати даний інцидент.

У МВС поки що не змогли прокоментувати даний інцидент, однак джерела в «Народному фронті» повідомили виданню, що 26 вересня в офісі партії відбулася розмова з цього приводу. 

«Антон Геращенко привіз до офісу якісь жорсткі матеріали по Березі, і мав розмову з керівництвом», - сказав співрозмовник.
Читайте також: На Київщині розгорівся скандал через завідувачку дитсадка, яка ніби кинула дитину об підлогу (фото, відео)
Читайте також: «Київобленерго» розмістило некролог у зв'язку із загибеллю голови правління