Війна
26 вересня 2017
На Приморському напрямку противник застосовував озброєння БМП, - штаб АТО
На Донецькому напрямку бойовики вранці відкривали вогонь з протитанкового гранатомета по українських укріпленнях поблизу шахти Бутівка.
news-image

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ) поблизу Авдіївки, шахти Бутівка і Водяного.

Інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook. 

"З початку сьогоднішньої доби в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання тричі обстрілювали наші позиції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на Донецькому напрямку бойовики вранці відкривали вогонь з протитанкового гранатомета по українських укріпленнях поблизу шахти Бутівка. А близько 15:00 бойовики майже протягом години били з гранатомета і стрілецької зброї по ВСУ на підступах до Авдіївки. Відзначається, що на Приморському напрямку противник застосовував озброєння БМП, кілька видів гранатометів і стрілецької зброї поблизу Водяного. 

"Під час двох обстрілів з боку окупантів бійці АТО відкривали вогонь на поразку. З півночі втрат серед наших військовослужбовців немає", - резюмували в штабі.

 

Читайте також: Від війни і окупації найбільше страждають жінки, - Геращенко
Читайте також: У мережі з'явилось приголомшливе відео школи, у якій навчаються діти на Донбасі (відео)