Події
28 вересня 2017
На житомирській трасі у бік Калинівки стоять кілометрові черги
Повернення калинівців додому ускладнила ще й аварія на вузькій дорозі.
news-image

У величезному заторі фури та легкові машини. Люди хочуть повертатись додому, дехто проїхати у Вінницю, але дорога перекрита, чергує поліція. Автомобілі не пропускають.Дозволяють проїзд лише спецтехніці.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Люди вже не витримують, бо стомлені, замерзли, в машинах діти, старці, усі вже тут стоять не одну годину. З дому тікали хто в чому, одна жінка просто в халаті. Але поліція каже, розмінування не завершено, можуть здетонувати снаряди, які ще не розірвались, відтак машини не пускають, але при цьому пішки проходити людям дозволяють, тому дехто вирушає додому пішки.

Найбільше не витримують вимушеного переїзду літні люди, кажуть ночувати будь де вже не хочуть. Ще одну ніч проводити поза домом не будуть, кажуть ім вже не страшні вибухи ну і окрім того, всі хочуть побачити чи вцілілі іхні оселі, бо бідою скористались мародери.

Можливо ночувати частині людей доведеться просто в машинах до ранку, адже наказу пропускати автівки немає.

Повернення калинівців додому ускладнила ще й аварія на вузькій дорозі. «Лексус» врізався у лісовоз. Водій легковика вижив, але був заблокований у кабіні, впродовж години його не могли дістати разом усі водії, що опинились поруч. По обидві сторони від місця ДТП виникли довгі затори, в один з них, до речі, потрапила і команда ТСН. 

Читайте також: У Калинівку починають повертатися мешканці