Події
28 вересня 2017
На складах у Калинівці фіксується поодинока детонація боєприпасів, – ДСНС
У міністерстві оборони заявили близько 20:00 27 вересня, що з 19:00 на військовому арсеналі не пролунало жодного вибуху.
news-image

Станом на 7:00 28 вересня на території військових складів міністерства оборони поблизу Калинівки у Вінницькій області спостерігається поодинока детонація боєприпасів. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, інформує «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

«Піротехніками ДСНС спільно з представниками поліції здійснюється подворовий обхід та виконуються заявки від населення щодо вилучення виявлених вибухонебезпечних предметів. Виконано 38 заявок із 73», – ідеться в повідомленні.

У міністерстві оборони заявили близько 20:00 27 вересня, що з 19:00 на військовому арсеналі не пролунало жодного вибуху.

Ввечері 26 вересня на майданчику зберігання боєприпасів однієї з військових частин дислокованої у Вінницькій області сталися неконтрольовані вибухи снарядів. Військова прокуратура Центрального регіону України розслідує справу за статтею про «диверсію».

За даними рятувальників, із Калинівки й прилеглих сіл евакуйовані понад 30 тисяч людей, травмовані дві людини, яких шпиталізували до медичних закладів.

Читайте також:На житомирській трасі у бік Калинівки стоять кілометрові черги