Спорт
29 вересня 2017
Вернидуб: «Атлетік» нас нічим не здивував
У 2 турі групового етапу Ліги Європи 2017/18 команда Юрія Вернидуба обіграла "Атлетік".
news-image

Головний тренер луганської  "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу луганської команди у матчі проти "Атлетіка" (0:1), передає «Є!»

"Розуміли, з ким нам доведеться зіграти. Можу сказати тільки теплі слова на адресу Атлетіка. Команда хорошого рівня. У них нелегкий графік. Попереду матч з Валенсією. Можливо, була недооцінка.

Думав, будуть ротації, але особливої ротації не побачив. Тільки в лінії захисту – два крайніх захисники і центральний захисник. Все решта – це провідні футболісти клубу.

Ми зіграли гідно, змогли забити і утримати рахунок. Хоча, Атлетик створив дуже багато моментів. Сьогодні фарт, про який ми говорили дві гри тому, коли грали проти Карпат і проти Ворскли, посміхнувся нам.

Велика заслуга лінії оборони, разом з нашим молодим голкіпером Андрієм Луніним. Я дуже радий.

Якими були перші емоції відразу після фінального свистка? Радість і гордість за хлопців. Вдалося достукатися до них. Ті слова, які говорив їм вчора перед тренуванням і сьогодні перед матчем вони почули. Виконали все, про що ми домовлялися. Якщо так піде і далі, то у нас все налагодиться.

Зрештою третій матч поспіль ми демонструємо непогану гру.

Чи зміг Атлетик чимось здивувати? Суперник нас нічим не здивував. Прекрасно розуміли, що Атлетик грає вдома. Вони люблять контролювати м'яч. Ми свідомо віддали їм цей контроль на їхній половині поля. Як тільки вони переходили на нашу сторону, ми відразу ж вступали в колективний відбір. Не давали іспанцям можливості провести швидку атаку. На мій погляд, це було помітно. Навіть в деяких моментах свистіли трибуни. У них не було подальшого розвитку атаки. Всі їхні улюблені зони були перекриті", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

 

Читайте також: Українські «Динамо» і «Зоря» обіграли своїх суперників у Лізі Європи