Події
29 вересня 2017
У київській маршрутці пасажири викрили кишенькових злодіїв
Зловмисники спробували втекти, проте їх зупинили правоохоронці.
news-image

Столичні оперативники у маршрутці затримали серійних крадіїв, передає «Є!» із посиланням на прес-службу київської поліції.

"О 18:50 на вулиці Тичини у салоні маршрутного таксі було дуже багато пасажирів. Цим скористалися двоє зловмисників: у тисняві один витягнув із жіночої сумочки гаманець і спробував передати напарнику. Їх дії помітили, і піднявся шум. Але чоловіки не звернули увагу на те, що їх викрили, і спробували втекти на найближчій зупинці", - розповіли поліцейські.

Працівники поліції не дали можливості чоловікам зникнути, і затримали їх із речовим доказом – гаманцем 44-річної киянки із грошима та банківськими картками.

Виявилось, що зловмисників – 39-річного та 36-річного киян – за останні десять років ми затримуємо не вперше, але після покарання вони знову повертаються до криміналу. У їх «послужному» списку – кишенькові крадіжки у транспорті, зберігання наркотиків, нанесення легких тілесних ушкоджень і шахрайство. А у 2011 році старшого чоловіка звинувачували у скоєнні хуліганства. Тоді він зі спільником у маршрутному автобусі побив потерпілого, який помітив крадіжку і підняв галас.

Розпосате кримінальне провадження розпочали за ст. 186 (Грабіж) КПК України.

Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Чоловіків затримали.

Читайте також: На Одещині родина перебувала у кріпацтві 14 років (відео)