Події
29 вересня 2017
З'явилися імена і фото прикордонників, які загинули на кордоні з Росією (фото)
У районі проведення АТО чоловіки службу несли з осені минулого року, а до цього обіймали посади в підрозділах Південного регіонального управління прикордонного відомства.
news-image
Вчора в Луганській області трагічно загинули військовослужбовці Держприкордонслужби, які проходили службу у відділі прикордонної служби "Станично-Луганське", повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.

Це старший прапорщик Дмитро Деде та старшина Сергій Гувір, передає прес-служба відомства.

Прикордонники підірвались на невідомому вибуховому пристрої під час несення служби неподалік населеного пункту Ільїнка, що за 1 км від кордону з Росією. Від отриманих поранень військовослужбовці загинули на місці.

Обидва військових родом з Одеської області. В районі проведення АТО службу несли з осені минулого року, а до цього обіймали посади в підрозділах Південного регіонального управління прикордонного відомства.

"Внаслідок російської агресії синів втратили батьки, чоловіків дружини, а без батьків залишились маленькі діти", - наголошується у повідомленні.

З метою об’єктивного вивчення всіх обставин цієї події поінформовано військову прокуратуру АТО, штаб АТО, Нацполіцію, СБУ та ОБСЄ.

Наразі оперативно-слідчою групою попередньо встановлено, що підрив прикордонного наряду відбувся на фугасі на розтяжці, зокрема виявлені елементи детонатору, розтяжки, міни. Подію внесено в ЄРДР за ч. 3 ст. 258 ККУ (терористичний акт). Тривають слідчі дії.

null

null

null

Читайте також:За минулу добу в зоні АТО загинули двоє українських військових