Події
1 жовтня 2017
Жахливе ДТП на Хмельниччині: троє загиблих (фото)
Серед травмованих — водії обох транспортних засобів.
news-image

У ніч проти 1 жовтня на Хмельниччині  сталась ДТП за участю двох автомобілів, у якій троє людей загинуло та ще троє травмувалися.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Серед травмованих — водії обох транспортних засобів, передає прес-служба Національної поліції.

За попередніми даними, 30-річний водій «Шевроле Авео», здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «Тойотою Супра» під керуванням 39-річного жителя Дунаєвецького району.

«В результаті аварії двоє пасажирів «Шевроле», жінка 1964 р.н. та юнак 2000 р.н., а також один пасажир «Тойоти», чоловік 1986 р.н., загинули на місці події. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - йдеться у повідомленні.

Наразі водія, якого підозрюють у вчиненні ДТП, уже затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він перебуває під вартою у лікарні. 

Читайте також: Жахлива ДТП на Львівщині: пасажир загинув на місці