Події
1 жовтня 2017
У Марселі на вокзалі терорист зарізав двох жінок після чого його застрелили (фото)
Залізничне сполучення з Марселем перерване.
news-image

Двоє людей загинули в результаті нападу на залізничному вокзалі в Марселі на півдні Франції. Як передає ВВС, озброєний ножем нападник був застрелений співробітниками служб безпеки. Влада розглядає подію як терористичний акт.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Двоє людей загинули від ножових ран, завданих нападникам», - повідомив шеф місцевої поліції Олів'є Мазьєр. Міністр внутрішніх справ Франції Жерар Колломб заявив, що негайно вирушає на місце події.

Теракт у Марселі / REUTERS

В твіті французької поліції говориться, що ситуація на вокзалі взята під контроль, а нападника вбито. Проте залізничне сполучення з Марселем перерване. Поліція звернулася до громадян з проханням утриматися від відвідання району, в якому розміщений вокзал. Як повідомляє газета Le Monde з посиланням на анонімне офіційне джерело, нападник кричав слова «Аллах акбар» під час нападу. За повідомленням французьких засобів інформації, загиблі були жінками - в однієї було перерізане горло, інша отримала колоті рани.
Теракт у Марселі / REUTERS

ранцузький телеканал BFMTV повідомив, що нападника застрелили солдати, які чергували на вокзалі в рамках операції Sentinelle, яка передбачає постійне патрулювання вулиць і громадських місць у період дії надзвичайного стану.

 

Читайте також: У Житомирській обл. двох журналістів засуджено до 9 років ув'язнення за сепаратизм