Інтернет
2 жовтня 2017
Facebook тестує функцію відновлення доступу до акаунта за обличчям
Соцмережа також пробувала ввести коло довірених друзів, які отримували код розблокування від вашого акаунту.
news-image

Користувачам Facebook, можливо, скоро не доведеться відправляти копії своїх документів чи аналіз чужих фотографій для відновлення доступу до акаунту, оскільки соцмережа тестує функцію аутентифікації за обличчям.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

За даними видання TechCrunch, функція перевірки за обличчям поки що тестується лише для одного режиму – повернення доступу до заблокованого облікового запису. Розробники розповідають, що нова можливість буде працювати надійно і її буде складно зламати. Однак деталей реалізації нової функції поки що немає, – TechToday.

«Ми працюємо над новою опцією для людей, як хочуть швидко та легко підтвердити приналежність акаунту під час відновлення доступу до нього, – розповіли представники Facebook. – Це опціональна можливість, яка доступна лише на гаджетах, з яких ви вже входили в соцмережу. Це ще один крок на додаток до дворівневої аутентифікації через SMS».

За час свого існування Facebook пробувала багато способів відновлення доступу до заблокованого акаунту. Одним із таких була ідентифікація фотографій друзів, щоб довести свою особистість. Соцмережа також пробувала ввести коло довірених друзів, які отримували код розблокування від вашого акаунту.

Втім Facebook має не тільки корисні функції. Бажання Facebook часто розходяться з бажанням самих користувачів: майже кожен опинявся в небажаних групах, отримував дивні матеріали у стрічці новин та багато іншого. Користувачі Chrome мають можливість позбутися цих та інших проблем та покращити роботу Facebook персонально для себе.

Читайте також: Facebook може припинити роботу в Росії
Читайте також: Новий iPhone 8 на годину занурили у воду (відео)