Україна
2 жовтня 2017
В ЗСУ показали нове взуття військовим
На офіційній сторінці управління у Facebook оприлюднили фото старих і нових туфель.
news-image

Українські військові носитимуть нову версію "напівчеревиків хромових", а старі туфлі можна буде побачити тільки у музеях. На цьому наголосили у Головному управлінні розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

На офіційній сторінці управління у Facebook оприлюднили фото старих і нових туфель, а також запропонували порівняти - як було і як стало.

"Офіцери, які служили до війни на Сході добре пам'ятають в чому вони ходили і що одягали на ноги в повсякденній формі одягу. І це називались туфлі, які всім видавали по випуску з інституту або уже і в частині. І в цьому потрібно було ходити кожен день з острахом, щоб вони не злетіли з ноги при стройовому кроці, а по їх зручній підошві і масі у військах досі ходять легенди... Але пройшли часи, і ті туфлі тепер можливо буде побачити тільки в музеї, на складах, або в офіцерів, які собі їх залишили на пам'ять. Так, і в старих було не обов'язково ходити - багато хто шив собі на замовлення по тому ж фасону і ГОСТу. А від тепер по цьому ж ГОСТу ми прийняли саме таку версію "напівчеревиків хромових" і нижче можете порівняти як було і як стало, при цьому на фото "старі" туфлі, в яких ніхто і не ходив...", - йдеться у повідомленні.

Публікація зібрала із десяток коментарів. Хтось із користувачів хвалить нову підошву, а частина доволі критично ставиться до нової версії туфель.

Читайте також: Додаткові торговельні преференції ЄС для України набули чинності
Читайте також: З початку доби незаконні збройні формування дев’ять разів порушили перемир’я, - штаб АТО