Україна
3 жовтня 2017
Синоптики попереджають про заморозки в Україні 3-4 жовтня
4 жовтня 2017 року у східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях на поверхні грунту і місцями в повітрі заморозки 0-5 градусів за Цельсієм.
news-image

Українські синоптики попереджають про заморозки в деяких областях України протягом 3-4 жовтня 2017 року. Про це з посиланням на Укргідрометцентр повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), пише «Є!» з посиланням на РБК.

"За даними Укргідрометцентру, 3 жовтня 2017 року в Україні на поверхні грунту заморозки 0-4 градусів за Цельсієм", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру ДСНС, 4 жовтня 2017 року у східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях на поверхні грунту і місцями в повітрі заморозки 0-5 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку в Україні з 3 по 6 жовтня 2017 року. Так, за повідомленням Укргідрометцентру, 3-6 жовтня в Харківській, Донецькій, Луганській, Полтавській, місцями в південних і Дніпропетровській областях надзвичайна пожежна небезпека.

Читайте також:Кого заберуть в армію: оголосили подробиці осіннього призову