Суспільство
4 жовтня 2017
В Слов'янську 17 - річний хлопець потрапив до лікарні, проковтнувши 30 пігулок психотропного препарату
Батьки не знають, що могло підштовхнути сина до такого вчинку.
news-image

В Слов'янську 17 - річний хлопець потрапив до лікарні, отруївшись медичними препаратами, передає «Є!» із посиланням на поліцію Донеччини.

"В поліцію надійшло повідомлення від лікарів реанімаційного відділення, які повідомили, що до них доставлений неповнолітній з ознаками медикаментозного отруєння", - зазначили правоохоронці.

Як виявилося, хлопець свідомо вжив близько 30 пігулок психотропного препарату, що знайшов дома в аптечці. Чому він так вчинив, належить встановити.  Батьки підлітка помітили погіршення стану здоров’я сина і викликали швидку.

"Співробітникам ювенальної превенції батьки розповіли, що не знають, що могло підштовхнути хлопця до такого вчинку. Сусіди характеризують сім’ю як благополучна, в поле зору правоохоронців чи соціальних служб родина не потрапляла", - повідомили поліцейські.

Неповнолітньому надана медична допомога, його життю нічого не загрожує. Деякий час хлопець буде перебувати під наглядом медиків. З підлітком буде працювати психолог.

Згідно статті 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» батькам винесено попередження.

Читайте також: На Київщині 13-річні дівчата зникли по дорозі до школи (фото)