Суспільство
4 жовтня 2017
«На тебе накладена страшна порча»: мешканка Миколаєва віддала шахрайці $ 2 800
Потерпіла не змогла описати правоохоронцям зовнішність шахрайки.
news-image

До Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 63-річна жінка, яка повідомила, що стала жертвою аферистки, передає «Є!»

"Зі слів потерпілої правоохоронцям стало відомо, що 3 жовтня близько 12:00 вона проходила по вул. Фруктовій, коли її зненацька покликала невідома жінка та повідомила, що нібито на потерпілу накладено страшну порчу, яку вона може зняти.

Потерпіла погодилася та коли зустрілася із шахрайкою, сама не зрозуміла, як вона їй віддала всі свої заощадження у розмірі 2800 доларів США", - повідомили у поліції.

Через деякий час оговтавшись, потерпіла відразу звернулася до відділу поліції однак навіть не змогла описати правоохоронцям зовнішність шахрайки.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає накладення штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Тривають слідчі дії.

Читайте також: В Слов'янську 17 - річний хлопець потрапив до лікарні, проковтнувши 30 пігулок психотропного препарату