Події
5 жовтня 2017
Кривава стрілянина у Лас-Вегасі: українка поділилась пережитим
Українка працює адміністратором у готелі, який розташований одразу навпроти того, звідки почалася стрілянина по людях.
news-image

Черкащанка, яка стала свідком трагічних подій у Лас-Вегасі, розповіла про подробиці стрілянини.

Про пережите 29-річна Наталія Москаленко-Лойер розповіла у інтерв'ю газеті "Факти", пише «Є!».

Українка працює адміністратором у готелі, який розташований одразу навпроти того, звідки почалася стрілянина по людях.

"Раптом я почула щось схоже на автоматну чергу, яка потім притихла на якийсь час. Виглянула у вікно – начебто нічого не сталося. Люди слухали концерт, як ніби нічого не трапилося. І тут знову почали стріляти. Я бачила, як від пострілів намертво падають люди. Було дуже страшно. Багато хто не знав, що робити", – розповіла дівчина.

В паніці Наталя вибігла з готелю і почала бігти у протилежному від пострілів напрямку. Вона також бачила, як таксисти буквально силоміць затягували тікаючих і вивозили геть від площі, де розстрілювали людей. За поїздку таксист грошей з неї не взяв.

Я підбігла до однієї з машин. Водій щойно під'їхав і ще не знав, що відбувається. Я йому кричу: "Там людей вбивають!" Він подивився на біжучий натовп і наказав, як можна швидше сідати в його таксі. Поки ми їхали, я все ще не могла прийти в себе. Не знала, що відбувається. Може, війна почалася? – додала черкащанка.

Коли дівчина добралась додому, почала дзвонити колегам з роботи – усі боялись виходити на роботу, але Наталя тієї ж ночі повернулась на роботу. Окрім того, на цей час вже була інформація, що стрілок ліквідований.

"На площі, де стався розстріл, ще працювали поліцейські. Ще не всі тіла прибрали. Люди за подіями дивилися з вікон. На вулицю ніхто не наважувався виходити. Вранці в Лас-Вегасі вишикувалася величезна черга з людей, які хотіли здати кров постраждалим. В спеціальні пункти несли медикаменти, теплі речі", – сказала Москаленко-Лойер.

Нагадаємо, у США ввечері 1 жовтня на фестивалі кантрі-музики у Лас-Вегасі сталась масштабна стрілянина. Відомо про 59 загиблих людей та понад 500 постраждалих.

Нападник, 64-річний Стівен Педдок, відкрив вогонь по відвідувачах фестивалю з вікна готельного номера і застрелився до приходу поліції.

Читайте також:Селін Діон віддала всі гроші із концерту в Лас-Вегасі родинам жертв кривавої стрілянини