Політика
6 жовтня 2017
Тетерук дав Семенченку стусана, коли виносив із зали ВР димову шашку (відео)
Побачивши запалену шашку, Тетерук підбіг до неї, підхопив і, вибігаючи з нею із зали, дав сильного стусана Семенченку. Той намагався відповісти, але схибив.
news-image
Андрій Тетерук (фракція “Народний фронт”), виносячи димову шашку з сесійної зали Ради, дав стусана Семена Семенченка (фракція “Самопоміч”).  Відповідне відео інциденту опубліковано на каналі “Народного фронту” у YouTube, пише «Є!» з посиланням на Укрінформ.
 

На відео, зокрема, видно, як народний депутат Семен Семенченко відходить від місця, де була запалена димова шашка. Побачивши запалену шашку, Тетерук підбіг до неї, підхопив і, вибігаючи з нею із зали, дав сильного стусана Семенченку.  Той намагався відповісти, ала "схибив".

Разом з тим на YouTube-каналі "Правди" розміщений відеоролик, де нардепи Левченко і Семенченко вдвох палять димову шашку в туалеті Верховної Ради.

Як повідомлялося, при ухваленні Верховною Радою законопроекту №7163 про визнання Росії країною-агресором позафракційний депутат Юрій Левченко намагався заблокувати виступи з трибуни парламенту. Потім у куті сесійної зали запалили димову шашку. Згодом Левченко заявив з трибуни, що він бере на себе відповідальність за кинуту шашку.

Після інциденту радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив журналістам у кулуарах Ради, що димову шашку кинув не Левченко.

Читайте також:«Шашку запалив я» - нардеп прокоментува інцидент в Раді