Події
6 жовтня 2017
Марина Абрамович створила власну колекцію тістечок (фото)
На даний момент тістечка від Марини Абрамович можна спробувати в бутіку Ladurée лондонського універмагу Harrods.
news-image

Марина Абрамович спільно з експериментальною кондитерської маркою Kreëmart випустила колекцію тістечок макаронів - про це повідомляє ArtNet. За задумом, тістечка втілюють особистість художниці у вигляді смаку.

Інформує «Є!», з посиланням на segodnya.ua.

"Моя бабуся, ранній ранок, вариться кава, - каже художниця в супроводжує реліз тістечок відео. - Запах кави був по всьому будинку. Далі я згадую аромати свіжого базиліка, кмину, насіння кардамону і екзотичні запахи подорожей, в яких я бувала, вулканів і водоспадів, які я досліджувала, я згадую ранній ранок, коли бачиш лінію моря, зустрічає океан, і океан, що зустрічає небо. Все це - в моїх макаронах ".

kreemart-pastry-portrait-1_02

"Більшість моїх робіт нематеріальні, тому що нематеріальне мистецтво перформансу, - додала Абрамович. - Роботи Kreëmart в області цукру також нематеріальні, тому що ми споживаємо їх, з'їдаємо - і вони зникають. Все, що залишається, - спогад про те, що ти з'їв ".

На даний момент тістечка від Марини Абрамович можна спробувати в бутіку Ladurée лондонського універмагу Harrods. Пізніше вони будуть доступні в кондитерських Лондона, Парижа, Мілана, Нью-Йорка, Майамі і Токіо.

Всі, хто встиг продегустріровал авторські макарони, кажуть, що вони, як і роботи художниці, "не для всіх".

Читайте також: Тернопільська пенсіонерка відповіла міністру соціальної політики скільки вона їсть
Читайте також: 68-річна пенсіонерка із США зібрала колекцію з 8 тис. плюшевих ведмедиків (фото)