Події
7 жовтня 2017
У Києві в житловому будинку прогримів вибух
Господаря квартири з опіками голови і руки доставили в лікарню.
news-image

У Дніпровському районі Києва через витік газу стався вибух.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Надзвичайна ситуація виникла напередодні ввечері в квартирі будинку по вулиці Бучми. Вранці за цією адресою сусіди почули запах газу і викликали аварійну службу. Працівники служби газу відключили будинок від газопостачання через аварійний стан кухонної плити.

Однак, як зізнався сам господар, він самостійно зірвав газовий вентиль і підключився до газопостачання, в результаті чого стався вибух. В результаті вибуху газоповітряної суміші в квартирі пошкоджено вікна, стіни, газова плита, меблі на кухні. Крім самої квартири, інших пошкоджень будівлі немає.

Господаря квартири з опіками голови і руки доставили в лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу. За свідченнями сусідів, вони давно скаржаться на чоловіка, тому що він нібито веде себе неадекватно.

Зараз подію зареєстровано в Журналі обліку заяв та повідомлень про вчинення правопорушення Дніпровського управління поліції. Поліцейські опрацьовують зібрані матеріали і визначаються з правовою кваліфікацією інциденту. Як повідомляв УНІАН, в Івано-Франківській області від вибуху котла загинула жінка. В одноповерховій прибудові до приватного будинку вибухнув котел на твердому паливі.


Читайте також: У Кропивницькому просто неба палили токсичні відходи (фото)