Події
7 жовтня 2017
Водолази знайшли рештки зниклої шведської журналістки
Жінка готувала матеріал про винахідника Петера Мадсена і його підводний човен «Наутілус».
news-image

Водолази відшукали голову шведської журналістки Кім Валь. Розчленоване тіло виявили на узбережжі острова Амагер. В пластикових мішках також були ноги, одяг, ніж і тяжкі металеві уламки, щоб занурити пакети на дно.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Поліція повідомила, що руки Кім Валь все ще не знайдені і також не встановлено причину смерті. Тіло жінки без голови і кінцівок знайшли у прибережних водах Копенгагена. Воно належало Кім Вааль - шведській журналістці-фрілансеру.

Жінка готувала матеріал про винахідника Петера Мадсена і його підводний човен "Наутілус". Якраз після зустрічі з ним журналістка й зникла. Мадсен заявив, що Валь безпечно зійшла на берег і про її місцеперебування йому нічого невідомо. Далі ж, як виявилось, підводний човен затонув, точніше, потопили його зумисне.

Тоді ж Мадсен заявив, що шведська журналістка померла, коли її випадково вдарила важка кришка люка на борту підводного човна. Далі ж він заявив, що завдав їй ножових поранень, аби тіло "не спливло". Хоча пояснити наявність ножових поранень саме в районі геніталій не зміг.



Показово також й те, що на лабораторному комп'ютері Мадсена знайшли відеоролик з жорстоким знущанням з невідомої жінки. Все це, а також плутані свідчення самого винахідника, підводить слідство до припущення, що саме він і є винуватцем цього інциденту.

Тож чоловіка звинувачують у вбивстві: суд залишив його під вартою ще на чотири місяці, оскільки розслідування триває.

Читайте також: Стала відома причина напружених відносин між Трампом та Тіллерсоном