Світ
9 жовтня 2017
100-річна співачка очолила чарти Британії (відео)
Платівка "100" вийшла в березні 2017 року.
news-image

Британська співачка військового часу, 100-річна Віра Лінн у 2017 році зі своїм альбомом "100" очолила британські музичні чарти. Про це передає The Guardian,  передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Так, альбом жінки став найпопулярнішим з продажу серед інших альбомів, випущених співачками в цьому році. Віра Лінн обігнала навіть Дуа Ліпу і Лану Дель Рей.

Платівка "100" вийшла в березні 2017 року і посіла третє місце в загальних чартах. У ній представлені кавер-версії найвідоміших хітів Віри Лінн у виконанні відомих виконавців, і раніше невідомий запис співачки 1972 року.

"Це неймовірно, що люди як і раніше слухають пісні, записані стільки років назад, переживаючи ці емоції. Я виконувала свою роботу в якості співачки, і мені так приємно чути, що мої пісні так красиво представлені в абсолютно новому ключі", - сказала 100-річна артистка.

Віра Лінн - британська співачка, дама Ордена Британської Імперії, що мала величезну популярність у роки Другої світової війни, коли вона вела концертну радіопрограму BBC "Sincerely Yours", адресовану британським військовослужбовцям за кордоном.

Їй вже належить два історичних чарт-рекорди. 15 листопада 1952 року відразу три її пісні ("Forget Me Not", № 5, "The Homing Waltz", #9, "Auf Wiederseh'n Sweetheart", #10) увійшли в перший британський хіт-парад, опублікований New Musical Express. А 5 вересня 2009 року 92-річна співачка не просто стала найстаршою виконавицею, яка входила в альбомні чарти, а й (зі збіркою We'll Meet Again: The Very Best of Vera Lynn) піднялася на перше місце.