Україна
10 жовтня 2017
Укравтодор ремонтуватиме дороги спільно з китайцями
Це перший досвід роботи китайської компанії в Україні, що дуже важливо.
news-image

"Укравтодор" ремонтуватиме дороги разом із китайською компанією Xinjiang Communications Construction Group Co., LTD. Підписання відповідних контрактів відбулося у Міністерстві інфраструктури України сьогодні, 10 жовтня.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Документи були підписані в рамках проекту "Другий проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР).

Перший проект – ремонт с покращанням безпеки на дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка. Переможця тендеру було брано у серпні 2017 року, сума контракту складає ,485 млн (з НДС). Строк виконання робіт – 18 місяців плюс 12 місяців на відповідальності за дефекти.

Другий проект – реконструкція та капремонт частини дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський. Переможця тендеру визачено у серпні, сума контракту складає ,299 млн (з НДС). Строк виконання робіт – 8 місяців та ще 24 на відповідальності за дефекти.

"Це перший досвід роботи китайської компанії в Україні, що дуже важливо. Це фактично відновлення співробітництва з міжнародними финансовими організаціями. Ми вже маемо досвід співпраці з китайськими компаніями в поглибленні дна водойм та вважаємо, що досвід у дорожній сфері буде не менш плідним," – зазначив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
Читайте також: Укравтодор з'єднає новим автобаном Львів і Будапешт
Читайте також: З початку року ПАТ «Укрзалізниця» збудувала власними силами понад 1400 вагонів