Події
10 жовтня 2017
У Дніпрі сталась ДТП за участі семи автомобілів (фото)
В результаті ДТП постраждала дівчина, яка була в Mitsubishi.
news-image

У Дніпрі на Набережній Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 7 автомобілів, в результаті чого постраждала дівчина.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

На місце події одразу приїхала слідчо-оперативна група.

"Складно розібратися в ситуації, оскільки один з учасників ДТП зник з місця аварії. Ми активно шукаємо водія білого BMW Х5. Імовірно, аварія сталася після того, як Mitsubishi і BMW не поділили дорогу. Після чого Mitsubishi і протаранив 5 припаркованих машин", – розповів патрульний Роман Борисенко.

В результаті ДТП постраждала дівчина, яка була в Mitsubishi.

"Дівчина їхала на пасажирському сидінні. Вона при свідомості, може говорити, але її стан дуже важкий. Зараз її відвезли в лікарню Мечникова, там вже можна буде ставити діагноз. За попередніми даними, у потерпілої черепно-мозкова травма і пошкодження шийного відділу", – прокоментував ситуацію з потерпілою лікар швидкої допомоги Андрій Данилюк.

За словами водія Mitsubishi, він рухався по Набережній Перемоги в сторону кільця. В цей час його підрізав автомобіль BMW білого кольору. Після цього Mitsubishi занесло в правий бік і він наїхав на п'ять машин, які стояли на парковці ВТБ банку. В результаті чого було пошкоджено ВАЗ 2121 "Нива", Mercedes, Hyundai Elantra та Chevrolet Evanda.

Читайте також: Жахлива ДТП на Київщині: легковик влетів у маршрутку (фото)
Читайте також: Польська компанія зібрала перший трамвай для Києва