Події
12 жовтня 2017
В Одесі екс-бійці АТО влаштували п'яну бійку (фото)
Одного з порушників госпіталізували з травмами голови.
news-image

В Одесі троє чоловіків у камуфляжному одязі намагалися перевернути кіоск з кавою, після чого втрутилися охоронці – все завершилось бійкою.

Як повідомляє "Думская", інцидент стався у парку імені Шевченка, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"До співробітників КП "Муніципальна охорона" звернулася жінка і повідомила, що в районі скейтпарку троє невідомих у військовій формі, маючи ознаки сп'яніння, розгулюють з пістолетом і ножем, приставали до перехожих і завдали тілесних ушкоджень дівчині", – зазначили у поліції.

Як розповіли очевидці, екс-бійці добровольчого батальйону Української добровольчої армії "Аратта" намагалися перекинути кіоск з кавою через те, що їх, мовляв, обрахували. На місце події прибули охоронці – зав'язалась бійка.

Коли вдалось зупинити екс-бійців АТО, на місце події прибула поліція, яка вилучила у них пневматичний пістолет і два ножі. У поліції додали, що затримані завдали тілесних ушкоджень жінці, розбили скляну вітрину спортивного клубу і розгромили пересувний торговий кіоск.

Одного з порушників госпіталізували з травмами голови. Заступник комбата "Аратта" з позивним "Душман" зазначив, що чоловіків вигнали з батальйону через те, що ті випивали.

Читайте також: Командири російських бойовиків на Донбасі наказують вести вогонь задля провокації сил АТО
Читайте також: Трагедія у таборі в Одесі: одну з ключових фігурантів відпустили під особисте зобов’язання