Презентували робота-порохотяга, який сам шукає бруд (фото, відео)
Everybot RS700 оснастила різними датчиками. Датчики мульти-спрямовання утримують від зіткнення зі стінами чи меблями.
news-image

Робот-пилосос Everybot RS700 використовує спеціальні датчики, щоб знаходити брудні плями у темряві.

На відміну від традиційних роботів-пилососів, Everybot RS700 не має коліс. Він використовує дві орбітальні швабри з мікрофібри. Завдяки своїм обертанням вони змінюють швидкість і напрямок робота, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

 

Everybot RS700 оснастила різними датчиками. Датчики мульти-спрямовання утримують від зіткнення зі стінами чи меблями. Датчик "виявлення обриву" розпізнає виступи чи сходи. Завдяки цьому він не падає.

Пилосос має багато режимів чистки. Так, можна відправити робота прибирати лише вздовж стін чи на окремій ділянці кімнати.

 

Роботом можна керувати вручну за допомогою пульта дистанційного керування. Одного заряду батареї вистачає на 2,5 год. прибирання.

Передзамовити на Everybot RS700 можна на Kickstarter. Його вартість 9. У грудні робот-пилосос надійде у відкритий продаж.

Японська компанія презентувала на виставці IFA 2017 холодильник майбутнього. Рухомий пристрій назвали Engadget Movable Fridge. Холодильник може розпізнавати голосові команди господаря. Завдяки цьому самостійно пересувається будинком.

Читайте також:Вже у листопаді - повноцінне харчування, а не консерви чи сухпайки,– Євген Кравцов (фото)