Дивишся в дзеркало, і тобі хочеться рохкнути, - Фреймут про товстих людей (відео)
Цим жартом Ольга присмачила оголошення про те, що буде ведучою інтернет-проекту, в якому учасники позбуватимуться зайвої ваги.
news-image

Телеведуча Ольга Фреймут дозволила собі "фетхейтерський" жарт, порівнявши зі свинями повних людей, інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Цим дотепом вона присмачила оголошення про те, що буде ведучою інтернет-проекту, в якому учасники позбуватимуться зайвої ваги.

 
"Якщо ти дивишся на себе в дзеркало, і тобі подобається те, що ти там бачиш, тоді можеш це відео не дивитися. А якщо ти дивишся на себе, і тобі хочеться… рохкнути, тоді "Шалена сушка" для тебе", - у такий спосіб "вмотивувала" Оля інтернет-користувачів.

Нагадаємо, Фреймут свого часу розказувала, що її саму ще в дитинстві саджали на дієту. До дієтичного харчування вона змалку привчає й своїх нащадків. Як відомо, втретє телезірка стала мамою на початку літа і, звісно ж, хутенько повернула собі струнку фігуру. Та деякі зауваження до неї вона таки має.

 
"Так, знаю, лівий бік декольте трохи не вмістився в корсет. Але не вмію користуватися фотошопом . Проте моїми грудьми користувалися троє дітей)))", - написала вона під фото зі свого нового модного проекту.

Нагадаємо, принаймні в серпні Оля ще годувала грудьми меншу донечку Євдокію й навіть показувала це в соцмережі.

Читайте також:Ведучу «Орел і решка» змушені були госпіталізувати прямо із знімального майданчика