Анджеліна Джолі озвучить слоненя в новому мультфільмі Disney
Анімаційний фільм буде знятий за романом американської письменниці Кетрін Эпллгейт The One and Only Ivan (Айван, єдиний і неповторний), який у 2013 році був удостоєний медалі Ньюбері.
news-image

Анімаційний фільм буде знятий за романом американської письменниці Кетрін Эпллгейт "The One and Only Ivan" ("Айван, єдиний і неповторний"), який у 2013 році був удостоєний медалі Ньюбері, пише «Є!» з посиланням на 112.

Сюжет цієї книги заснований на реальних подіях, що сталися з горилою Айваном, який прославився своїми малюнками, виконаними в "Пальчиковій техніці".

Могутня горила Айван провів 27 років свого життя в невеликому вольєрі торгового центру, який влаштовував вистави з тваринами, щоб залучити нових відвідувачів. Він виступав на публіці і малював картини, які продавалися в сувенірному магазині. Він багато думав, намагаючись пояснити свій пригнічений настрій. Але все стало зрозуміло, коли привезли нового учасника шоу - маленьку слониху. Вона змусила його згадати своє дитинство в Джунглях, і Айван вирішив допомогти їй покинути торговий центр.

Режисером мультфільму буде Теа Шеррок. Сценарій напише Майк Уайт, продюсером виступить Еллісон Ширмур.

Додамо, що Джолі також подарує свій голос новому персонажу франшизи "Кунг-фу Панда".

Як повідомлялося раніше, Анджеліна Джолі має намір знятися в продовженні фільму "Малефисента".

Читайте також:В Україні заборонили розповсюджувати та демонструвати чотири російських фільми