Війна
17 жовтня 2017
З початку доби незаконні збройні формування 19 раз порушили перемир'я, - штаб
Найбільша активність супротивника зафіксована на Донецькому напрямку.
news-image

Протягом сьогоднішнього дня в районі проведення АТО і далі зберігалася тенденція до загострення обстановки. Як і кілька попередніх днів поспіль найбільша активність супротивника зафіксована на Донецькому напрямку.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Так, з початку доби бойовики 4 рази з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по захисниках Авдіївки. Наші бійці оперативно і жорстко відповідали ворогові використовуючи весь спектр піхотного озброєння.

Крім того, сьогодні двічі під вогнем окупантів виявилися зміцнення сил АТО у Зайцевому. А близько 15-ї години, біля цього ж селища, проросійські найманці випустили 17 мін калібру 120 міліметрів.

Також бойовики двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів опорні пункти української армії недалеко від шахти Бутівка. А у Кам'янці застосовували стрілецьку зброю.

На Приморському напрямку близько 13-00 годин противник почав обстріл наших укріплень зі стрілецької зброї в районі Мар'їнки. Українські воїни вогнем змусили загарбників припинити провокації. В результаті цього протистояння загинув один наш захисник. Також, сьогодні під ворожий вогонь потрапили наші воїни у Водяного, Широкино і Талаківці.

Всього з початку доби незаконні збройні формування 19 раз порушили перемир'я. Практично на кожен ворожий обстріл Збройні Сили України відповідали переважаючим вогнем з озброєння, не заборонених мирними домовленостями ".

Читайте також: Поблизу Верховної ради встановили гармати (фото)
Читайте також: Під час обстрілів бойовиків на Донбасі поранено мирну жительку