Київ
17 жовтня 2017
В Києві у Музейному провулку знайшли схованку із боєприпасами
Вилучені зброя, боєприпаси і вибухівка могли бути використані під час сьогоднішніх подій біля ВРУ.
news-image

Правоохоронці виявили у Музейному провулку в центрі Києва схованку зі зброєю та боєприпасами, які могли бути використані під час сьогоднішніх сутичок під будівлею Верховної ради України. Про це заявив заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Ми чітко розуміємо, хто зробив цю "закладку" і хто мав намір придбати спецзасоби. Я вважаю, що в рамках кримінального провадження ці особи будуть ідентифіковані і їх вина буде доведена", – заявив Кононенко.

Він підкреслив, що вилучені зброя, боєприпаси і вибухівка могли бути використані під час сьогоднішніх подій біля ВРУ, а також для дестабілізації ситуації в державі та провокування сутичок, які могли мати негативні наслідки.

У свою чергу заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін заявив, що обшуки тривають.

"Наголошую, що це – не останній крок Служби безпеки і Національної поліції, спрямований на недопущення заходів з дестабілізації ситуації в державі", – додав він.
Читайте також: У Міноборони повідомили, що кількість не бойових втрат скоротилась на 36%
Читайте також: Біля наметового містечка під ВР з'явилась перша барикада