Ольга Фреймут відверто розповіла про трьох своїх чоловіків
Зі своїм нинішнім чоловіком, продюсером Володимиром Локотком Фреймут познайомилася на Новому каналі, і спочатку це були робочі стосунки.
news-image

Українська телеведуча Ольга Фреймут уперше розкрила характер взаємин зі своїми трьома чоловіками, із двома з яких вона оформляла стосунки. Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі "Перші другі", пише «Є!» з посиланням на Гордон.

За словами Фреймут, її перший чоловік, британець Ніл Мітчелл, батько її доньки Злати, був дуже ревнивим і їй із ним було нудно. Телеведуча зазначила, що чоловік також був агресивним і вона зрозуміла, що такий батько її дитині не потрібен.

Продюсер "5 каналу" Олександр Ракоїд освідчився Фреймут, знаючи про її вагітність. 

"Мені стало цікаво, до чого це дійде. І ось ми одружилися. У нього дуже гарна сім'я. Він із родини телевізійників, його батько – відомий оператор. Але на дружбі шлюбу не побудуєш. Думаю, ні я його не любила, ні він мене", – зазначила Фреймут.

Зі своїм нинішнім чоловіком, продюсером Володимиром Локотком Фреймут познайомилася на "Новому каналі", і спочатку це були робочі стосунки.

"Нам було дуже добре працювати разом. Я бачила благородство цієї людини як керівника. Ні про яку романтику мови не було. Але коли я вже пішла на "1+1", зрозуміла, що дуже сумую за ним. Десь там і він за мною нудьгував, але не міг так ретельно розібратися у своїх почуттях. Я сама виявила ініціативу, я не приховувала почуттів", – зізналася Фреймут.

У Фреймут троє дітей. Третю дитину – дочку Євдокію – вона народила 28 червня. Батько її молодшої дочки і сина, народженого 8 травня 2016 року, – продюсер "Нового каналу". Старшу доньку Злату вона народила від Ніла Мітчелла.

Читайте також:Дивишся в дзеркало, і тобі хочеться рохкнути, - Фреймут про товстих людей (відео)

Читайте також:Олексанр Скічко розповів про пережиту клінічну смерть