Київ
20 жовтня 2017
Для створення дизайну обрано гірлянди нового зразка Neo Neon: в КМДА розповіли як виглядатиме новорічна ялинка-2018
Організатори прагнуть створити романтичне європейське зимове містечко зі збереженням українських традицій святкування.
news-image

Під час новорічно-різдвяних свят у столиці хочуть влаштувати романтичне європейське містечко зі збереженням українських традицій святкування. Про це повідомляє прес-служба КМДА, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

Із 19 грудня до 14 січня в столиці триватимуть новорічно-різдвяні свята у рамках культурно-мистецького проекту "НеоРік на Софії". Розважальна програма відбуватиметься на трьох локаціях - Софійській і Михайлівській площах, а також Володимирському проїзді.

Як зазначається, організатори прагнуть створити романтичне європейське зимове містечко зі збереженням українських традицій святкування.

Для створення дизайну обрано гірлянди нового зразка Neo Neon, особливість якої в оснащені багатофункціональним контролером, що дозволяє обирати один із декількох світлодинамічних кольорів. Таким чином, колір ялинки щодня змінюватиметься, а у новорічну ніч вона заграє всіма кольорами.

Для декору святкового дерева будуть використані "холодні фонтани" – креативні вироби з ілюмінації. Ялинку прикрашатимуть тисячі ліхтарів різної форми, іграшки будуть оснащені внутрішнім пристроєм світла. Як зазначають організатори свята, вперше іграшки на ялинці будуть підсвічені. За ялинкою буде особлива інсталяція – імітація "зоряного неба" з 33 км гірлянди.

Усі локації зимового містечка будуть тематично об’єднані барвами неонового світла – його територію прикрашатиме 80 км ілюмінації. Також буде облаштовано криті та комфортні зони вздовж лінії фуд-корту, які захищатимуть відвідувачів від опадів. Зміниться і розташування фуд-кортів – вони будуть розміщені імпровізованими кварталами, у кожному з яких відвідувачі зможуть спробувати особливі страви.

Сцену оснастять сучасним якісним звуком, світлом, тематичними спецефектами. На території зимового містечка планується облаштувати Wi-Fi покриття.

Для створення дизайну локацій зимового містечка та загального освітлення всіх арт-об’єктів організатори свята проводять конкурс.

Читайте також: В одеському супермаркеті розпочали продаж новорічних ялинок (фото)
Читайте також: В одеському супермаркеті розпочали продаж новорічних ялинок (фото)