Події
21 жовтня 2017
На Львівщині побили працівника міськради
Внаслідок удару чоловік отримав черепно-мозкову травму, струс мозку і потрапив у реанімацію
news-image

Невідомі напали на керуючого справами виконкому Пустомитівської міськради Андрія Луківа. Чоловік отримав травму голови одразу біля воріт свого будинку. Біля брами його чекали двоє невідомих. Один із них вдарив чоловіка тупим предметом.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Нині чоловік перебуває у лікарні.

"Я вийшов на подвір'я. Побачив людину, але поспілкуватись не зміг. Підійшовши до неї, мене вдарили по голові я так розумію хтось вже інший. А ту людину, до якої йшов, бачив тільки зі спини", – розповів постраждалий Андрій Луків.

Внаслідок удару чоловік отримав черепно-мозкову травму, струс мозку і потрапив у реанімацію. Зараз його вже перевели до хірургічного відділення. Андрій досі не може встати з ліжка. У поліції відкрили кримінальне провадження – за статтею про умисне нанесення тілесних ушкоджень.

"Камери відеоспостереження на місці події, де відбувся злочин – відсутні. Тому працівники поліції зараз максимально докладають усіх зусиль для того, щоб опрацювати камери відеоспостереження можливих приходу і відходу", – сказав начальник слідчого відділення Пустомитівського відділення поліції Володимир Копотюк.

Андрій Луків — керуючий справами виконкому Пустомитівської міської ради. Чоловік пов’язує напад із своєю політичною діяльністю. Адже є одним із засновників осередку "Самопомочі" у Пустомитах. Людина з активною позицією та лідерськими якостями, запевняє керівник організації.

"Враховуючи можливість майбутніх виборів на території міста Пустомити, можливо, це може бути з цим пов'язано. Або з хорошим прикладом якісної роботи як організації політичної, порівняно з іншими організаціями", – припустив керівник Пустомитівськоі організації "Об'єднання Самопоміч" Іван Галич.

На Пустомитівщині у трьох територіальних громадах 29 жовтня відбудуться вибори. «Самопоміч» бере активну участь. Андрій Луків допомагає в організації.

Читайте також: У мережі поширили відео викрадення немовля у Києві