Події
21 жовтня 2017
У Києві чоловік під виглядом інтернет-магазину продавав боєприпаси (фото)
Частина була привезена із зони антитерористичної операції.
news-image

Співробітники СБУ викрили мешканця Києва, який організував бізнес з продажу зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба силового органу.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Велику кількість вогнепальної зброї і боєприпасів виявили у Святошинському районі столиці. Частина була привезена із зони антитерористичної операції.

"Правоохоронці встановили, що мешканець столиці організував бізнес з продажу зброї та боєприпасів під виглядом інтернет-магазину з реалізації військових аксесуарів та спорядження. Зловмисник збував боєприпаси та комплектуючі до вогнепальної зброї, у тому числі привезені з району проведення АТО, клієнтам з усіх регіонів України", - йдеться у повідомленні.

У гаражі чоловіка оперативники знайшли три автомати Калашникова, два карабіни, пістолет "ТТ", два пістолети системи "Наган", сигнальний пістолет, два глушники, оптичний снайперський приціл, та майже чотири з половиною тисячі набоїв різного калібру.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Максимальний строк покарання у разі доведення вини – позбавлення волі від двох до п'яти років.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Читайте також: Патрульні Рівного зупинили авто з 9-річним водієм