Події
23 жовтня 2017
На Київщині начальника військової частини затримали за крадіжку палива на мільйон гривень
Правоохоронці затримали крадія у п’ятницю, 20 жовтня.
news-image

У Білій Церкві викрили начальника складу військової частини №А1232, який систематично розкрадав пальне.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Начальник складу під час несення служби в добовому наряді черговим по парку, маючи безперешкодний доступ до резервуарів зберігання пально-мастильних матеріалів, неодноразово здійснював відкачування в автомобільну автоцистерну з резервуарів зберігання дизельне пальне, яке потім збував цивільним особам", - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, загалом військовий викрав приблизно 100 тонн дизельного пального орієнтовною вартістю понад 1 млн грн.

Правоохоронці затримали крадія у п’ятницю, 20 жовтня. За рішенням Білоцерківського міськрайонного суду Київської області військового взяли під варту на 30 діб з правом можливості внесення застави у 50 тис. грн.

Наразі слідчі перевіряють причетність до викрадення пального інших військовослужбовців, а також буде надано правову оцінку діям командування частини та службових осіб органів контролю, які проводили перевірки на складах зберігання служби паливно-мастильних матеріалів цієї військової частини, але своєчасно не виявили недостачу матеріальних цінностей. 

Читайте також: Справа Клименка: арештоване майно екс-міністра передано Нацагентству з повернення активів
Читайте також: В Одесі менеджери банку вкрали триста мільйонів, – ЗМІ