Події
24 жовтня 2017
У Києві патрульні врятували двох малюків, яких майже на дві доби батьки залишили у квартирі (відео)
Малюки плакали, кликали маму та жалілися, що другий день нічого не їли.
news-image

У Києві патрульні врятували двох малюків, яких майже на дві доби батьки залишили у квартирі самих, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію України.

Виклик про дітей, які плачуть у замкненій квартирі й кличуть по допомогу, надійшов інспекторам близько 15-ї години. За вказаною адресою, на вулицю Амвросія Бучми, негайно прибули декілька екіпажів патрульних. Під дверима помешкання вже зібралися занепокоєні сусіди. Одна з жінок розповіла про те, що малі діти замкнені самі в квартирі вже другу добу. Вони й вчора плакали, але сусіди не звернули на це уваги. Однак сьогодні сусіди почули, як хлопчик за дверима кликав маму. Стало зрозуміло, що малі там зовсім самі, тож одразу викликали патрульних.

Поліцейські почали через двері спілкуватися з дітьми. Малюки плакали, кликали маму, жалілися, що другий день нічого не їли, та просили забрати їх звідти.
Оскільки йшлося про небезпеку життю дітей, інспектори зламали замок та відчинити двері квартири, аби визволити малюків.

Обоє дітей — хлопчик Микита (4 роки) та дівчинка Вікторія (2 роки) — були налякані, виглядали недоглянутими й просилися до мами. Інспектори викликали швидку допомогу та передали малих лікарям. Наразі їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

На місце також прибули працівники відділу ювенальної превенції. Патрульним вдалося встановити особи матері та батька дітей. Зараз із ними працюють відповідні служби.

Читайте також: Сергій Князєв: Поліція розблокувала роботу Святошинського суду, затримавши 30 осіб (відео)