Події
25 жовтня 2017
Саакашвілі провів ніч у наметі й готує лекцію
За словами Саакашвілі, о 19:00 в середу, 25 жовтня, на площі Конституції відбудеться лекція, в якій і він візьме участь.
news-image

Міхеіл Саакашвілі провів ніч у наметі під стінами Верховної Ради в Києві, де вже восьмий день триває акція "Велика політична реформа", передає «Є!»

"Це той же намет, яким я користувався, коли ми змусили уряд надати гроші на трасу Одеса – Рені", – сказав він вранці телеканалу "NewsOne".
"У наметах я жив вперше, коли жив в Одесі, а зараз це вдруге. Перший раз ми побудували дорогу, а цього разу ми повинні побудувати українську державу", – заявив Саакашвілі.
"Я ніколи не чекав, що буду тут колись жити в наметі. Для мене це новий етап боротьби –мирний, спокійний і дуже впевнений", – підкреслив екс-президент Грузії і екс-голова Одеської облдержадміністрації.

За словами Саакашвілі, о 19:00 в середу, 25 жовтня, на площі Конституції відбудеться лекція, в якій і він візьме участь.

"Ми будемо говорити про зміну системи і як готувати Україну до того періоду, коли олігархів не буде при владі. Тому тут ми створимо такий купол альтернативних ідей", – сказав він.

Крім того, третій президент Грузії прокоментував можливу депортацію його і соратників.

"Баригам не подобається, що ми підняли голос "проти", тому що вони обкрадають Україну, вони вбивають країну", – сказав Саакашвілі.

 

"Ці три закони (яких вимагають мітингувальники – ред.) я розглядаю як перший крок до зміни системи, а її потрібно змінювати, щоб ми не отримали ще 10 нових Порошенків чи Луценків", – зазначив він.
"Я спокійно ставлюся до того, що весь бруд вони виливають на мене. Вони хочуть позбутися мене фізично", – заявив Саакашвілі.

За його словами, мітингувальники розійдуться тоді, коли всі вимоги буде виконано.