Події
26 жовтня 2017
Загиблий підполковник Морміль став випадковою жертвою вибуху в Києві, — МВС (фото)
Морміль став випадковою жертвою теракту. Він повертався додому, коли стався вибух.
news-image

Загиблий внаслідок вибуху в Києві ввечері 25 жовтня Михайло Морміль був колишнім співробітником МВС, а в іншого загиблого, старшого сержанта поліції Руслана Кушніра, залишилась маленька дитина і вагітна дружина.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

 

«Підполковнику міліції Михайлу Мормілю було лише 36 років. Він закінчив Національну академію внутрішніх справ у 2003 році. Працював слідчим відділу Шевченківського райвідділку. З 2006 року працював в МВС. Неодноразово заохочувався відзнаками міністерства. До 2015 року був співробітником Юридичного департаменту МВС. Після звільнення займався приватною юридичною практикою», – йдеться в повідомленні.

У МВС уточнюють, що Морміль став випадковою жертвою теракту. Він повертався додому, коли стався вибух.

Інший загиблий, який охороняв депутата Мосійчука, 31-річний Руслан Кушнір – проходив службу на посаді поліцейського полку поліції особливого призначення міста Києва. В нього залишилась маленька дитина і вагітна дружина.

Увечері 25 жовтня в Солом’янському районі Києва біля телеканалу «Еспресо» стався вибух. Тоді ж прес-служба депутата Мосійчука повідомила про замах на нього. 

Дві людини унаслідок вибуху загинули: охоронець депутата Мосійчука, 31-річний працівник поліції полку особливого призначення Руслан Кушнір. А також 36-річний Михайло Морміль, екс-співробітник МВС, який жив у будинку, неподалік місця інциденту. 

Ще троє травмовані: депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, політолог Віталій Бала та місцева мешканка, що йшла повз місце вибуху.