Події
26 жовтня 2017
Президент Туреччини зустрівся з Чийгозом та Умеровим
Зустріч відбулася у офіційній резиденції Президента Туреччини.
news-image

У четвер, 26 жовтня, ввечері заступники глави Меджлісу кримськотатарського народу в Анкарі провели зустріч з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Інформує «Є!», з посиланянм на tyzhden.ua.

“Буквально 20 хвилин тому в Анкарі закінчилася зустріч президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана із заступниками глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеровим і Ахтемом Чийгозом", - розповів він.

Чубаров також додав, що зустріч відбулася у офіційній резиденції Президента Туреччини Ak Saray - Білий палац.

За його словами, Умеров та Чийгоз, подякувавши Ердогану за докладені зусилля щодо їхнього звільнення, звернулися до нього із закликом допомогти десяткам інших незаконно переслідуваних, заарештованих та засуджених у Криму кримських татар, українців, людей інших національностей.

"Президент Туреччини Ердоган висловив упевненість у нових зустрічах, в тому числі і під час його візитів до України, попрохав передати Мустафі Джемілєву, главі і членам Меджлісу кримськотатарського народу слова підтримки та побажання успіхів у діяльності, спрямованій на благо кримськотатарського народу", - додав Чубаров.
Читайте також: Умеров та Чийгоз прибудуть до Києва завтра о 13.50
Читайте також: Зрозумійте українську: заступниця міністра відмовилась переходити на російську мову в ефірі