Події
29 жовтня 2017
На Одещині 15-річний хлопець загинув від удару струмом, рятуючи кошеня
25 листопада він би святкував своє 16-річчя.
news-image

Увечері 28 жовтня в Одесі на території дитячого будинку "Жемчужинка" у трансформаторній підстанції виявили тіло підлітка 2001 року народження, який є вихованцем цього закладу. 25 листопада він би святкував своє 16-річчя.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Як повідомив радник начальника поліції Одещини Руслан Форостяк на своїй сторінці у Facebook, за попередньою інформацією, хлопчина перебував або у непритомному стані, або без ознак життя.

"Щоб дістатись до нього рятівникам, довелось відключати підстанцію від напруги та електромережі. На жаль, як виявилося, хлопчина загинув від враження електричним струмом високої напруги", – зазначив він.

За його словами, згодом з’ясувалося, що хлопець потрапив у трансформаторну будку без перешкод, оскільки вона була відчиненою.

"Ніби намагався врятувати кошеня, що туди залізло та жалібно мявчало. Підстанція належить структурному підрозділу приватного ПАТ Обленерго, яке формально є відповідальним за експлуатацію цього об’єкту. Напруга підстанції – 6 тисяч вольт", – додав Форостяк.

За фактом загибелі неповнолітнього відкрито кримінальне провадження, ведеться досудове розслідування щодо всіх обставин нещастя.

 

 

Читайте також: Десятки ножових поранень: моторошне вбивство другокласника сталося на Харківщині