Авторизація

Суспільство
30 жовтня 2017
Порошенко затвердив зміни до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій
Відповідний закон уточнює перелік видатків, що здійснюються на соціальний захист та соціальне забезпечення громадян з Державного бюджету України та місцевих бюджетів.
news-image
Відповідний закон уточнює перелік видатків, що здійснюються на соціальний захист та соціальне забезпечення громадян з Державного бюджету України та місцевих бюджетів, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України №2150-VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення пенсій». Про це 30 жовтня повідомила прес-служба глави держави. 

Документ прийнятий парламентом за основу та в цілому 3 жовтня 255 голосами.

Відповідний закон уточнює перелік видатків, що здійснюються на соціальний захист та соціальне забезпечення громадян з Державного бюджету України та місцевих бюджетів.

"Зазначений Закон системно пов’язаний із Законом України також від 03 жовтня 2017 року №2148-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», реалізація його норм дозволить визначити джерела фінансового забезпечення окремих соціальних виплат та розмежувати зазначені видатки між бюджетами", - йдеться у повідомленні.

Документ набирає чинності одночасно із Законом України також від 03 жовтня 2017 року №2148-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Як повідомлялось, 8 жовтня Петро Порошенко підписав закон про "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", яким запровадилась пенсійна реформа.

Читайте також:Державі не вистачає 10 мільярдів на виплати субсидій, - Мінфін