Київ
30 жовтня 2017
Синоптики попереджають про сильний вітер та сніг у Києві
Киянам рекомендується щільно закрити вікна будинків, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі та дерев, а також уникати перебування поблизу великих дерев й не паркувати поруч із ними автотранспорт.
news-image

Синоптики попереджають про сильний вітер та сніг у Києві завтра, 31 жовтня 2017 року. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Як заначається, у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с. 

"За прогнозами синоптиків, 31 жовтня у Києві хмарно, невеликий мокрий сніг із дощем, вітер північно-західний, 9-14 м/с, температура вночі - 0-2 градуси тепла, вдень - 3-5 градусів", - йдеться у повідомленні.

Киянам рекомендується щільно закрити вікна будинків, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі та дерев, а також уникати перебування поблизу великих дерев й не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті через негоду сталося знеструмлення кількох населених пунктів, а також через повалені дерева частково перекрито рух на Яблуницькому перевалі. Так, 29 жовтня 2017 року в другій половині дня погода на Закарпатті різко погіршилася - у горах випав сніг, а шквальні пориви вітру повалили на високогір’ї чимало дерев.

Читайте також:В мережі опублікували відео хуртовини в Карпатах