Події
31 жовтня 2017
В прокуратурі повідомили нові деталі стосовно вбивства Окуєвої
Наразі триває операція із затримання вбивць Окуєвої.
news-image

Вбивство Аміни Окуєвої ретельно спланували люди, які мають великий досвід у злочинах такої категорії.

Про це заявив прокурор Київської області Дмитро Чибісов, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Встановили, яким чином ці особи відходили. Це справа групи, яка має великі досвід і підготовку. Тому що захід було сплановано дуже фахово для такої категорії злочинів. Це було скоєно на повороті до села Малютянка, що поряд із Глевахою. Орієнтовний час злочину 20.30. Ми з’ясували зброю і зараз проводимо відпрацювання стосовно кількості куль. Можу зазначити чітко, що їх було більше півтора десятка. Постріли здійснені з автоматичної зброї, чергою. В результаті отриманих 5 пострілів, які влучили в Аміну Окуєву, вона загинула. Один із них був смертельний, - влучили в голову, інші постріли – в інші частини тіла", - розповів він.

За словами прокурора, наразі триває операція із затримання вбивць Окуєвої.

"Операція (із затримання – прим.ред.) ще триває, більше того, залучені інші підрозділи і сили для розкриття злочину. Проводимо низку технічних заходів, за якими ми вже отримали інформацію і проведені відповідні огляди місцевості, відпрацьовані свідки, територія, камери спостереження", - запевнив Чибісов.

Окрім цього він уточнив, що слідство має декілька версій вбивства.

"Наразі відпрацьовується декілька версій. Основні з них – це дії російських спецслужб, інша версія, яка відпрацьовується, – що це скоєно групою, яка причетна до вчинення злочину щодо нардепа Мосійчука…", - резюмував він.
Читайте також: Київраді пропонують назвати сквер біля посольства Росії на честь загиблої Аміни Окуєвої
Читайте також: В Україні посилюють антитерористичний і контррозвідувальний режим